Prekëse/ Kryeministri habitet nga kërkesa e vogëlushit: "Xhaxhi Rama dua që...

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme vizitoi shkollën e re në Kamzë. 

Në momentin kur po shkëmbente batuta me disa nxënës, një vogëlush i zgjat dorën Ramës dhe i thotë: "Xhaxhi Rama, Faleminderit që na ndërtuat shkollën e re".

Kryeministri u prek nga ky mesazh i sinqertë dhe i thotë: "Ooooo...jo more zemër çfarë faleminderit thua, është nderi im, nderi im që ju të shkoni në sholla njësoj si në gjithë Europën. Është nderi im, meritoni më shumë se kaq"