Rama befasohet në Itali, kryetari nxjerr nga poshtë diçka dhe ja jep kryeministrit...

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme është nderuar me një çmim special në Itali, "Rrënja e Pulias".

Kryetari i Këshillit në Itali, Michele Emiliano surprizoi Ramën duke nxjerrë nga poshte çmimin për t'ia dhuruar kryeministrit shqiptar. 

"Nuk ta thamë më parë, por kemi një suprizë të vogël, çmim që i jepet një Puliezëvë. Po ia japim një puliezi por me nënështetësi shqiptare. Rrënja e Pulias, nëse do ta pranosh, nëse do të mbrosh tokën time, përvec tëndes.", tha Emiliano.