Rama e nis ditën ndryshe, vjen mesazhi i urimit për mësuesit: Ne kemi bërë...

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një urim të veçantë. 

Rama ka uruar mësuesit në ditën që i dedikohet veprës së tyre dhe përkushtimit në dhënien e dijes. 

Një foto me dërrasën e zezë, simbolin e shkollës, të shkruar në të me shkumës: "Gëzuar 7 Marsin". Vlen të theksojmë që falë reformave të qeverisë prej janarit janë rritur pagat për të gjithë mësuesit.