Rama i propozon emrin për deputet, Alfred Peza na befason me vendimin e tij...

Alfred Peza ka zhvilluar një takim me Kryeministrin Edi Rama, i cili i ka kërkuar gazetarit që t’i bashkohet skuadrës së deputetëve të PS, për zgjedhjet e 25 prillit. 

Peza ka vlerësuar dhe falenderuar kryeministrin por në përfundim ka refuzuar këtë kërkesë, pasi nuk është në stilin e punës së tij dhe sipas tij ka plot te tjerë PS, qe e duan me shume punën e deputetit. 

“Karrigia e deputetit nuk është për mua në këtë fazë të jetës dhe aktivitetit tim!”, shkruan Peza.