Rama në Francë, kryeministri shqiptar ka një kërkesë të papritur për Macron...

Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me presidentin francez, Emmanuel Macron.

Momentalisht Rama po drekon në Pallatin Ellise dhe i karkuar Macronit që të jetë PRO integrimit të Shqipërisë në BE.

Në fokus të diskutimeve është konferenca e parë ndërqeveritare të zhvillohet brenda qershorit. Gjithashtu mësohet se vizita e Ramës në Francë do të zgjasë vetëm një ditë për shkak të angazhimeve në Shqipëri.