Sapo mbërrin lajmi fantastik/ Kryeministri Rama gëzon të gjithë shqiptarët...

Kryeministri Edi Rama sapo ka dhënë një lajm fantastik për shqiptarët. 

Kreu i Qeverisë njofton se ka arritur një marrëveshje e dytë me kompaninë AstraZenica duke siguruar 50 mijë doza të tjera vaksinash.

"LAJM I MIRË Sapo kemi siguruar 50 mijë vaksina të tjera Astrazeneca jashtë marrëveshjeve të deritanishme. Shqipëria Buzëqesh dhe deri në qershor bëjmë mbi 500 mije vaksinime", tha Rama.