Shfaqja e fundit/ "Ilir Metës do t'i vendosen prangat". Amerika ka nisur...

Drejtësia e Re e ka gati "peshkun e madh" dhe Presidenti Ilir Meta është emri më i përfolur që do të përfundojë me pranga në duart.

"Ilir Meta dha shfaqjen më të shëmtuar kundër vetes pasi vuan nga “Sindromi i Burgosjes së Afërt”, që i vjen të sëmurit mendor nga frika e burgosjes", thotë Spartak Ngjela. 

Shenjat janë që bandave politike në Shqipëri po u vjen fundi, pasi Amerika do të ndëshkojë emra të korrupsionit të lartë shtetëror në Shqipëri. Ilir Meta do të japë llogari për gjithçka, duke nisur nga pasuria deri tek aferrat korruptive.