"Shqipëria është gati"/ Gjithë vendet anëtare japin vlerësimin, Rama ka ndryshuar...

Shqipëria ka përmbushur të gjitha kërkesat për të mbajtur Konferencën e parë Ndërqeveritare.
 
Ky është konkluzioni i të gjithave vendeve anëtare të Bashkimit Europian të cilat vlerësojnë punën dhe reformat e Qeverisë Rama.

“Falë reformave Shqipëria e qeverisur nga Edi Rama ka ndryshuar rrënjësisht. Integrimi është përparësia kryesore për Shqipërinë dhe BE. Vlerësimi: "Shqipëria ka përmbushur të gjitha kërkesat për të mbajtur Konferencën e parë Ndërqeveritare. Presim me padurim këtë 6-mujor”, thuhet në reagimin zyrtar të vendeve të BE-së