Socialist me zemër/ Rishfaqet Saimir Tahiri, papritur jep këtë mesazh: Dua që sot të…

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri ka kujtuar 4-vjetorin e largimit të tij nga detyra.

Tahiri ka shpërndarë një shënim të shkurtër lidhur me kohën e tij në krye të detyrës. 

"4 vjet më parë mbylla detyrën time si ministër i Brendshëm! Eksperienca e jetës. Me shumë dashuri e pasion dhe plot arritëm. Faleminderit me shpirt djemëve dhe vajzave që punuan krah meje në Ministrinë e Brendshme dhe Policinë e Shtetit. Faleminderit ty që më besove!" -shkruan Tahiri, ndërsa shpërndan fotot nga koha e tij si ministër.