“Sot vijnë në Shqipëri”/ Kryeministri Rama sfidon Europën, e mirëpresim të gjithë...

Falë punës së shkëlqyer të Kryeministrit Rama, Shqipëria shikon dritë dhe siguron 1 milionë vak sina nga Kina. 

Rama në këtë mënyrë sfidon Europën pasi sot firmosi në Turqi marrëveshjen me kompaninë për të marrë doza të vaksinës kineze. 

"Kemi siguruar 1 milionë vaksina të tjera. Kontraktuam për momentin gjysmë milionë doza brenda 60 ditësh. Sjellim sot në Tiranë 192 mijë. Për më shumë pas pak orësh në Rinas dhe kur ju them do t'ia dalim, mos e dyshoni kurrë që do t'ia dalim", shkruan Rama.