SPAK ia ka bërë "8 me 2"/ Meta që vodhi floririn na habit, unë do të publikoj...

Presidenti Ilir Meta kohët e fundit ka humbur qetësinë dhe ndihet i frikësuar nga Drejtësi e Re dhe SPAK.

Meta i cili është përgjegjës pë vjedhjen e floririt, na tregon sot se ëdahtë politikani më i ndershëm. 

"Unë nuk jam gruaja e Bilalit që të kem frikë. Frikë kanë ata që kanë shkelur Kushtetutën, ka emaile, do të dalin të gjitha, jam i duruar. 25 prilli po vjen, populli shqiptar do e tregojë me votë zgjedhjen e saj. Unë jam politikani më i ndershëm nuk kam frikë nga Amerika as nga Rama”, tha Meta.