Të rreshtuar përballë Drejtësisë/ Rama me këtë FOTO paralajmëron se ka...

Kryeministri Rama ka deklaruar se PS-ja duhet të fitojë për të mos lënë Shqipërinë në duart e Ilir Metës, Sali Berishës dhe Monika Kryemadhit, pasi Luli është një kukull në duar e tyre. 

Ndërkohë Rama ka publikuar një foto nga pas duket, Saliu, Ilir Meta, Monika të gjithë duke dhënë “llogari” përballë Drejtësisë së Re. 

“Si mund tu jepet atyre një shans tjetër, mandati i 3-të i PS është heqja e çdo mundësie që Ilir Meta, Sali Berisha, Monika Kryemadhi të kenë një shans tjetër për të marrë zvarrë Shqipërinë për hesap të llogarive të tyre dhe për t’i shpëtuar drejtësisë”, tha Rama.