“Të vijnë çdo vit e të thonë faleminderit”/ Rama bën kërkesën nga Italia...

Kryeministri Edi Rama ka kërkuar që data 7 mars të kthehet në një ditë përkujtimore për shqiptarët.

Rama dëshiron që çdo 7 mars, autoritetet shqiptare të vijnë e të thonë faleminderit për mikpritjen që kanë pasur nga Italia. 

"Duam ta bëjmë 7 marsin një ditë përkujtimore por edhe reflektimesh, pa bezdisur dhe thejsht duam që autoritete shqiptare çdo 7 mars të vijnë të bëjnë pikërisht këtë të thonë faleminderit, duke parë pakëz dhe të ardhmen”– tha Rama.