Vogëlushja i del përballë dhe habit kryeministrin duke i thënë: "Xhaxhi Edi...

Dita e tretë e fushatës elektorale ka gjetur kryeministrin Edi Rama në qytetin e Shijakut ku u takua me disa nga banorët e zonës.

Sigurisht takimi më special ishte me një vogëlushe 8-vjeçare e cila i doli përballë kryeministrit dhe i tha: "Xhaxhi Edi, ti je më i mirë se Luli. Faleminderit për shkollën e re" 

Kurse Rama vogëlushes iu përgjigj: "Joooo, o zemër e kemi për detyrë për të ndërtuar shkolla të reja"