2 javë larg zgjedhjeve/ Rama bën parashikimin: Nxjerr fituesin. Kryeministër bëhet...

Kryeministri Rama është i bindur se më 25 prill, Partia Socialiste do të fitojë me një rezultat më të bindshëm se në 2017-ën. 

Rama nuk kurseu fjalët për opozitën e Saliut dhe Metës e cila do të pësojë humbjen më të thellë. 

"Ne jemi të vetëdijshëm se sa shumë ka për të bërë, por të dielën e 25 prillit PS fiton bindshëm kurse ata më keq se zgjedhjet e kaluara. Rrugët e Saliut ngelën rrugëve kurse unë i ndryshuar fytyrën çdo qyteti të vendit. Më 25 prill nuk ka alternativë tjetë, kryeministër zgjidhem sërish unë. Këtu do jemi +75 deputet...", tha Rama.