25 Prilli i shumëpritur/ "Metën nuk e ka zënë gjumi", ja ku do të votojnë Rama dhe...

Ditën e sotme shqiptarë po i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur qeverinë e ardhshme.

Herët në mëngjes Kryeministri Edi Rama do të hedhë votën e tij në zonën e Surrelit, ku është rezident prej disa vitesh. 

Kurse presidenti Ilir Meta voton në Kopshtin nr.31 në Tiranë në orën 07:00. Ndërsa Luli për arsye "gjumi" do të votojë rreth orës 10:00-11:00