700 mijë euro dy vila/ "Vendos duart në kokë", zbulohet pasuria e Lulit në Holandë...

Në deklarimin e parë të pasurisë, në vitin 2005, Lulzim Basha përfshin një shtëpi të blerë në Holandë, në Utreht.

Asnjëherë nuk është bërë e ditur as adresa, as vendndodhja, as viti i blerjes dhe as burimi i pasurisë me të cilin u ble. 

Në një vend si Holanda, ku të dhënat e privatësisë mbrohen me shumë kujdes, Luli i ka shpëtuar deklartës. Por sot ER-TV zbulon jo 1 por 2 vila luksoze në Holandë tê përllogaritur me vlerën e 700 mijë eurove.