A do japësh dorëheqjen nëse humb zgjedhjet? Basha befason me përgjigjen...

Lulzim Basha është pyetur nëse do të jepte dorëheqjen po të humbiste zgjedhjet më 25 prill. 

Por Luli iu shmang pyetjes së gazetarit Blendi Fevziu duke lënë që të kuptohet se në rast humbje fati i tij është i përcaktuar nga Sali Berisha. 

Largohesh nëse humb? “Ndryshimin do e sjell PD, opozita e bashkuar, unë dhe ekipi im. Nuk ka asnjë shans të humbim zgjedhjet, populli kërkon ndryshim”, tha Luli. 
Fevziu: Po nëse ndodh...? 
Luli: Nuk ka shanse të ndodhë