Amerika ia bën “8 me 2” Metës/ Vjen reagimi para zgjedhjeve: Po ndodhi gjë, do...

Më në fund, Amerika ia “mbledh” Ilir Metës dhe ia bën 8 me 2. 

Ambasadorja amerikanë, Yuri Kim i ka drejtuar një mesazh të fortë presidentit që ditët e fundit ishte zgjidhur dhe nxiste dhunë. 

“Është e papranueshme për cilindo që të kërcënojë se qytetarët do marrin “sfurqet” më 25 prill, nëse nuk pëlqejnë rezultatin e zgjedhjeve. Këto kërcënime duhen dënuar. Meta që nxit dhunë do të mbajë përgjegjësi për rezultatet e fjalëve dhe veprimeve të tyre. Ndal”, thuhet në mesazhin e Amerikës.