Askush nuk e priste/ Ermal Mamaqi braktis PD-në, del hapur: “Më 25 prill votoni...

Ermal Mamaqi ka vendosur që të braktisë PD dhe të mbështesë Partinë Socialiste në zgjedhjet e 25 prillit. 

Mamaqi ka rrëfyer për herë të parë historinë se si kandidati socialist Toni Gogu e ka ndihmuar në momentet më delikate të jetës së tij. Pikërisht kandidati socialist i paguante leksionet për kitarë të Ermal Mamaqit kur ky ishte i varfër, duke ia shtruar rrugën drejt artit dhe suksesit.

"Partia Socialiste bekim për të gjithë Shqipërinë, voto numrin 12 për të ardhmen e vendit, mbështes Toni Gogun”, shkruan Mamaqi.