Axhenda e Ramës/ Kryeministri mbyll fushatën në 2 qytetet e fundit, surpriza që ...

Fushata e Partisë Socialiste do të mbyllet në dy qarqe njëherësh.

Socialistët kanë vendosur që Edi Rama ta mbyllë fushatën sot në dy qarqet ku kryeministri kandidon për deputet. Fillimisht në orën 17:00 Rama do të jetë në Durrës dhe pastaj në Vlorë. 

Në të dy këto qarqe krye-socialisti renditet i 8-ti në listë vende strategjike për të formuar qeverinë e re.