Basha apo Rama? Këngëtarja e mirënjohur e thotë troç: Dua të votoj për Partinë...

Maja, këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore u pyet nëse e ka menduar ndonjëherë veten pjesë të politikës. 

Ndërsa sa i përket faktit se për cilën parti do të shkonte vota e saj më 25 prill, Maja e thotë troç preferencën e saj.

“Ne nga Vlora jemi patriota dhe pa dyshim që do të votoj për Partinë Socialiste. Me Edi Ramën Shqipëria po ec drejt zhvillimit, ka bërë shumë punë shumë të mira dhe e meriton mandatin e 3-të”, tha Maja.