"Basha të japë dorëheqjen", pronari i TV shqiptar flet hapur dhe thotë që...

Aleksandër Frangaj, themeluesi i Tv, Klan, thotë se Basha do të japë dorëheqjen pas humbjes së thellë në këto zgjedhje.

Frangaj deklaroi në emisionin “opinion” se Basha do të kandidojë sërish me skemën që duhet. 

"Unë mendoj që Basha do marrë vendim, do japë dorëheqjen, do japë dorëheqjen dhe do kandidojë sërish, me skemën që duhet. Në bazë të mendimit tim”, theksoi ai.