BE i del në krah Ramës për mandatin e 3-të/ Jep mesazhin e papritur për 25 prillin

BE ka konfirmuar se zgjedhjet e 25 prillit janë shumë rëndësishme për fatet e vendit.

Eurodeputetët mbështesin integrimin e Shqipërisë në BE brenda 6 mujorit të parë të këtij viti. Gjithashtu Parlamenti Europian del në krahë të kryeministrit Rama dhe shpreh besimin për qeverisjen e mandatit të 3-të. 

"Jemi besimplotë se PS është një qeverisje e fortë dhe mund ta drejtojë Shqipërinë për vitet e ardhshme”, thuhet në njoftimin e Eurodeputetëve.