BE i del në krah të Ramës.| Zbulohet çfarë do ndodhë me Shqipërinë në muajin...

Shqipëria ka marrë "dritën jeshile" nga Brukseli për takimin e parë ndërqeveritare me BE-në. 

Këshilli Europian ka konfirmuar plotësimin e kushteve që kishte Shqipëria veçanerisht me reformën zgjedhore, reformën në drejtësi dhe luuftën ndaj korrupsionit. 

Komisioni Europian dëshiron qartësisht të realizojë në muajin qershor hapjen zyrtare të negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE. Ky është një vlerësim që i bëhet qeverisë shqiptare ndërsa BE-ja i del në krah Edi Ramës”, thuhet ne raport.