"Çfarë bëhet me PD - LSI andej?"/ Zbardhet biseda në telefon mes Ramës dhe...

Kryeministri Rama rrugës për në Pogradec ka biseduar në telefon me Niko Peleshin ku e ka pyetur cfare po bëjnë kundërshtarët PD - LSI.

Rama: Si je ca bën, si duket situata aty? 
Niko: Shumë mirë, ka mobilizim, ne kemi zgjedhur të vrapojmë më shumë...

Rama: Organizmime të mëdha nuk dua në asnjë mënyrë se i marrim me qafë njerëzit. Më mbytën dhe mua, pse nuk mblidhemi dhe ne, pse nuk tregojmë forcën dhe ne. Po këta si janë, PD - LSI-ja? 
Niko: Ata merren duke gënjyer njerezit dhe po i marrin në qafe duke u grumbulluar.