“Çfarë më tha Rama?”/ Astrologia Meri tregon fituesin e zgjedhjeve të 25 Prillit

Astrologia e njohur, Meri Shehu bëri parashikimin e saj për zgjedhjet e 25 prillit. 

Meri tha se nga të dhënat e saj, kryeministri Edi Rama mund të fitojë mandatin e 3-të pasi shenja e tij favorizohet këtë muaj. 

“Në bazë të energjisë time them se kryeministri e ka shumë të vështirë por në fund mund të fitojë mandatin e 3-të. Unë kam parë dhe një ëndërr me Edi Ramën. Ai më tha: “Do të luftoj që të fitoj zgjedhjet më 25 prill”, tha Meri Shehu.