Çfarë po ndodh? Rama: "Është zhdukur një deputet, po e kërkon policia që...

Kandidati për deputet i LSI-së, Etjon Joka është zhdukur ndërsa policia është vënë në kërkim të tij.

Rama tha se deputeti i LSI-së është në kërkim për blerje votash, pasi është kapur në flagrancë duke shpërndarë lekë. 

"Është zhdukur një deputet, e dini ju që një deputet është zhdukur? Ka dalë një deputet i LSI duke blerë vota. E kërkon policia tani se ka dalë duke blerë vota në video dhe sot është zhdukur”, tha Rama.