Çmim Botëror/ Për herë të parë, Rama ndërton sheshin kryevepër në qytetin...

Kryeministri Edi Rama nuk ndalet me investimet duke i ndryshuar fytyrën të gjithë qyteteve shqiptare.
 
“Qilimi Shqiptar” në Shirokë është nominuar për Çmimin botëror “Mies Van der Rohe” dhe ky lajm është botuar në mediat më prestigjioze. 

Fondacioni “Mies van der Rohe”, që u themelua në vitin 1983 në Barcelonë, ka shkruar një artikull mjaft të veçantë për sheshin e Shirokës që është transformuar duke sjellë shumë turistë. Veç “Qilimit Shqiptar” është realizuar edhe projekti për transformimin e bregut të liqenit të Shkodrës.