Demokratët bëjnë lëvizjen, zbulohet çfarë do të ndodhë sot në selinë blu

Humbja e zgjedhjeve të 25 prilli ka shkaktuar pakënaqësi në radhët e demokratëve që po kërkojnë dorëheqjen e Lulzim Bashës. 

Sot në orën 17:00, disa demokratë me në krye, Lisander Hoxhën, do të paraqesë një platformë që do të nxjerrë këtë parti nga kriza dhe do të largojë përfundimisht Lulin nga selia blu. 

Kësaj lëvizje do t’i bashkohen edhe emra të rëndësishëm të politikës së djathtë.