Demokrati i del përballë Ramës, kryeministri i jep përgjigjen epike: Do t’ju bëjmë...

Kryeministri Rama ka ndjekur punimet e rrugës së Arbrit të cilat janë drejt fundit. Në një moment përballë kryeministrit shfaqet një demokrat me të cilin Rama shkëmben batuta.

I riu: Erdha këtu në tunel dhe gjeta në inspektim zotin kryeministër. Do fitosh ti apo ne? Kush do fitojë? 
Rama: Do fitojë populli shqiptar dhe pastaj do t’ju nxjerrim edhe juve demokratët nga tuneli. Hajde mirupafshim!