Demokratja pranë Berishës na habit, "Basha duhet të japë dorëheqjen dhe...

Ish-zëdhënësja e Sali Berishes, Erla Mëhilli tha se nëse Basha humbet në zgjedhje duhet të japë dorëheqjen.

Njeriu më i afërt i Sali Berishës tha se nuk mund të parashikojë fituesin e zgjedhjeve. 

"Nuk parashikoj dot rezultatin e zgjedhjeve. Nëse humbet PD-ja duhet të respektojë standardin që ka vendosur Berisha. Nëse nuk fiton duhet të hapë krahun dhe të japë dorëheqjen", tha Rama.