"Direkt brenda pak minutash"/ Rama njofton shqiptarët: Dal sot në orën...

Kryeministri Rama po udhëton drejt Elbasanit ku ditën e sotme do të zhvillojë fushatën përmbyllëse për këtë qark në zgjedhjet e 25 prillit.

Vetëm pas disa minutash, në Elbasan mbërrin Kreu i Qeverisë i cili do të zhvillojë një takim gjigant por me distancë në sheshin jashtë edhe brenda stadiumit “Elbasan Arena”. 

“Pas pak, në orën 18:00 takohemi online në ER-TV. I gjithë Elbasani në dy sheshe: Jashtë stadiumit dhe brenda saj për "Sprintin Final" drejt fitores së madhe më 25 prill”, shkruan Rama.