Do ta votoni EDI RAMËN për mandatin e 3-të...? Komento "PO" ose "JO"

PS me në krye Edi Ramën kërkon besimin e shqiptarëve për të qeverisur si asnjëherë më parë vendit tonë, 3 mandate radhazi.

Rama kërkon votën për të vijuar rrugën e integrimit të Shqipërisë në BE dhe për të finalizuar shtëpitë e reja për shqiptarët që u prekën nga tërmeti. 

ER-TV ka hapur sondazhin, a do ta votosh Edi Ramën në zgjedhjet e 2021...? Shkruaj PO ose JO në komentet e Facebook.