"Do të nisim së shpejti"/ Kryeministri Rama njofton shqiptarët se deri në qershor...

Kryeministri Edi Rama njoftoi shqiptarët se po punon cdo ditë për ta normalizuar situatën. 

Kreu i Qeverisë zbuloi se brenda muaji qershor do të vaksinohen të gjithë punonjësit e turizmit. 

"Me vaks inimin masiv jemi të bindur që do e këpusim zinxhirin e infektimeve në shumë pjesë dhe do hapim rrugën për një sezon turistik të lehtësuar. Pasi të mbarojmë me të moshuarit do të bëjmë vaksinimin e grave në fasoneri dhe pastaj me punonjësit e hotele”, tha Rama.