“Do të vish në qeveri për të vjedhur”/ Burri i jep dorën dhe habit Lulin, i thotë se...

Lulzim Basha zhvilloi paradën e gënjeshtrave me qytetarët në Tiranë. Por mëngjesin e sotëm Luli u përball me një situatë të sikletshme pasi një socialist i del përballë dhe e surprizën duke zhvilluar këtë bisedë: 

Burri: 14 vjet që votoj PS-në, por nuk kam besim tek ty. Përse nuk i bërë këto që thua para 8 vitesh kur kishe pushtetin me Saliun?
Lulzim Basha: Është koha për ndryshim. 
Burri: T'i do të vish në qeveri që të vjedhësh. Lere ndryshimin mos më ik mua... (në këtë moment Luli largohet)