Drejt Europës/ Qeveria Rama ndërton këtë mrekulli, hapet këto ditë...

Kryeministri Rama ka publikuar pamje të reja nga ndërtimi i spitalit Rajonal të Fierit i cili është drejt inaugurimit.

"Jeni gati? Po i ndryshojmë ftyrën Shqipërisë duke e sjellë më pranë Europës. Spitali Rajonal i FIERIT drejt fundit, hapet këto ditë”– shkruan Rama. 

Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.