Drejt inaugurimit/ Rama ndërton rrugën e re që lidh dy qytete dhe bregdetin...

Qeveria Rama nuk i ndal investimet dhe një tjetër rrugë është drejt inaugurimit.

Bëhet fjalë për aksin e ri që lidh qytetin e Korçës me Kolonjën e cila tashmë do të shkurtojë distancën dhe do të përshkruhet për vetëm 15 minuta. 

Në rast se dikur do të duhet të kalonin nga Elbasani e Fieri për 6 orë për të shkuar në bregdet, kjo kohë përgjysmohet me rrugët e reja të ndërtuara nga qeveria Rama.