Drejt inaugurimit/ Rama po lumturon të gjithë shqiptarët, shikoni çfarë po bën...

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë pamje nga lagjia e Rilindur që po ndërtohet në Thumanë.

Rama thotë se atje do të ketë një infrastrukturë të re, me shkolla dhe shtëpi që do i japin trajtë konkrete kompleksit rezidencial. 

"Lagjia e re në Thumanë do të ketë pallate të reja, qendër shëndetësore, njësi bashkiake, fusha sportive dhe parqe", njofton Rama dhe ghithçka realizohet falë qeverisë shqiptare.