Durrësi i ri/ Ndryshim madhështor, sot mbërriti në Shqipëri dhe takoi Ramën...

Kompania EMAAR me në krye presidentin, Muhamed Alabar mbërriti sot në Durrës dhe prezantoi planin për portin turistik të qytetit bregdetar. 

Një investim që do të nisë gjatë mandatit të 3-të të Edi Ramës me njē vlerē 2 miliardë euro, më i madhi në Mesdhe që do t'i ndryshojë pamjen qytetit të Durrësit. 

Kryeministri Rama tha se ky projekt do hapë shumë rrugë të reja drejt BE-së: "Durrësi i ka të gjitha potencialet për të qenë një nga qendrat më të rëndësishme dhe një shtyllë e rëndësishme ne BE".