E FUNDIT/ Përfundon numërimi në Bashkinë e parë, ja rezultatet surprizë...

Në Bashkinë e Pustecit ka përfunduar procesi i numërimit.

Partia Socialiste ka arritur të marrë një rezultat si kurrë më parë duke mbledhur 878 vota, Partia Demokratike 473 dhe LSI ka marrë vetëm 168 vota. 

Ajo që vihet re në krahasim me zgjedhjet e 2017 është rritja e madhe dhe surprizuese e Partisë Socialiste, kurse LSI është në rënie drastike.