“E gjithë Shqipëria në këmbë”/ Rama pritet si hero në sheshin Skënderbej: Fitore...

Kryeministri Edi Rama shpalli fitoren e mandatit të tretë të Partisë Socialiste. 

I pritur si hero nga mijëra njerëz në sheshin Skëndërbej, Rama ka premtuar që 4 vitet e ardhshme Shqipëria do të ngjitet në majë. 

“Kjo është fitorja më e madhe më e bukur në të gjithë historinë e Shqipërisë. Duhet ta bëjmë natën ditë duke punuar për shqiptarët që na votuan dhe na besuan. Do të jem për ju! Në 4 vitet e ardhshme do punoj për më të mirën e shqiptarëve”, tha Rama.