"E kemi bërë si Itali"/ Rama na tregon investimin, i ndryshojmë ftyrën këtij qyteti...

Kryeministri Rama dëshiron që të vijojë rrugëtimin e tij duke udhëhequr Shqipërinë drej procesit të integrimit në Bashkimin Europian.

Rama ka publikuar pamjet nga transformimi tërësisht i qytetit të Roskovecit e cila është shndërruar në një hapësirë të re publike, tashmë pjesë integrale e qytetit të rilindur. 

"Hajde Rilindje Urbane hajde. Super transformim dhe plus kësaj, asnjë rrugë lidhëse mes fshatrave e pashtruar në Toskanën e Shqipërisë", tha Rama.