E lë intervistën/ Rama befas heq mikrofonin dhe i thotë gazetarit: Ndihem...

Kryeministri Edi Rama ishte i ftuar në emisionin “Log” të drejtuar nga Endri Xhafo në ABC. 

Biseda me gazetarin trajtoi shumë çështje të rëndësishme, ndërsa kryeministri Rama pas 2 orë e 30 minuta u largua nga studio pasi ndihej i lodhur. 

“Mos më bëni asnjë pyetje tjetër, do të më lini të iki se më shkatërruat….Më jepni të drejtë mua të largohem, se ju do merreni me blloqe publicitare do të më mbani gjithë natën. Këtu më keni edhe pas 25 prillit unë do jem kryeministër”, tha Rama dhe në moment heq mikrofonin.