E pret humbja në këtë qytet/ LSI-në e Metës e braktisin të gjithë. Shikoni pamjet nga...

Pas shumë qyteteve, edhe Durrësi ka braktisur LSI-në, ndërmarjen e Ilir Metës.

Siç mund ta shihni në foto numrin e vogël të pjesëmarrësve në mitingun e thirrur nga Monika e cila me gënjeshtrat elektorale kërkon ta shesë "Sapunin për djathë". 

Pamjet tregojnë se më tepër se gjysma e karrigeve janë bosh. Në Durrës kandidon stafi i Ilir Metes: Nga ish-asistentja Elona Guri, tek ish-këshilltarët Bahri Shaqiri dhe Shemsi Prençi.