Edi Rama “ngre në këmbë” të gjithë sheshin, ja gjesti që bëri kryeministri...

Edi Rama zhvilloi takimin përmbyllës të ‘jashtëzakonshëm’ në Tiranë ku mijëra qytetarë janë mbledhur për mbështetjen në zgjedhjet e 25 Prillit. 

Luljeta Bozo, e cila udhëheq listën e kandidatëve për deputetë në Tiranë ka ngritur në këmbë të gjithë personat të pranishëm në sheshin Skënderbej. 

Bozo tha fjalën e saj si gjyshe ka thënë se vota në zgjedhjet e 25 prillit duhet të shkojë në drejtimin e duhur dhe uroi fitoren e PS. Në përfundim të fjalës, kryeministri Rama bëri një gjest fantastik dhe nxitoi që t’i jepte dorën duke e ndihmuar që të ulej nga podiumi.