Entuziazëm në mesnatë/ PS nis festën. Rama habitet, qyteti i madh nxjerr...

Mbështetës të PS-së kanë nisur festën në Elbasan. Në mesnatë socialistët shfaqen duke festuar nën ritmet e muzikës dhe atmosferës së fishekzjarreve.

Pritet që në Elbasan, PS do të marrë fitoren me 9 mandate me 55.4% të votave, PD merr 5 mandate me 40.2% te votave. 

Rezultat zhgënjyes ka LSI pasi vetëm 3.7% e qytetarëve kanë votuar dhe nuk ka marrë asnjë mandat.