Erion Braçe flet hapur: Në këtë qytet priten befasi në zgjedhjet e 25 prillit, PS...

Zëvendëskryeministri, Erion Braçe u shpreh i bindur se socialistët më 25 prill do të marrin një fitore të madhe. 

Numri dy i qeverisë thekson se Partia Socialiste në zgjedhje fiton mbi 70 mandate.

“PS fiton mbi 70 mandate. Unë kam objektiva, nuk kam pritshmëri. Unë luftoj për 11 mandate në Fier, ky qytet do të ketë surpriza. Kurse Gramoz Ruci zgjodhi vetë të jetë në vijnë e zjarrit. Objektivi ynë i qartë është 11 mandate në Fier dhe jam i bindur për këtë”, tha Braçe.