Futet në shtëpinë e demokratit por në TV i shfaqet Rama. Papritur Luli çohet dhe...

Lulzim Basha nuk ka mundur dot që të shikojë momentin kur në një nga stacionet televizive ka dalë Edi Rama i cili kërkon që të votohet Partia Socialiste.

I pranishëm në një familje, në një nga takimet elektorale në njësinë numër 6, Basha ka fikur televizorin. 

Sapo futet në shtëpinë e demokratit Luli me stil merr telekomandën dhe fik menjëherë TV.