Fytyra e re e Shqipërisë/ Punë fantastike, Rama bën ndryshimin në qytetin...

Falë investimeve të Qeverisë Rama, Përmeti ka ndryshuar fytyrë duke u kthyer në një atraksion të madh turistik.

Rilindja urbane me vlerë 1.5 milionë euro i ka kthyer parqet me gjelbërim qytetit të trëndafilave. 

"RILINDJA E PËRMETIT. Kultura, trashëgimia, tradita në një peizazh mahnitës. Rrugët e reja të qytetit si dhe ambjentet e gjelberuara publike kanë sjellë në shërbim të qytetarëve një impakt edhe në rritjen e punësimit", shkruan Rama.